Verzenden & retourneren

Verzenden

Alle bestellingen met een orderwaarde boven € 90,- worden gratis bezorgd in Nederland (Uitgezonderd volume- en palletvracht). Voor bestellingen onder de orderwaarde van € 90,- zijn de verzendkosten € 9,- voor verzending binnen Nederland.

Bestellingen in onze webshop kunt u betalen via i-Deal. Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen worden geleverd. Mocht een product niet op voorraad zijn, dan zal de levertijd langer zijn. 

Retourneren

Indien u een product wilt retourneren dient u eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Retourzendingen dienen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling bij Weller-discount/Romex aangeboden te worden. Producten moeten onbeschadigd en in de originele verpakking worden teruggestuurd. U dient zelf de verzendkosten van het retourneren te betalen. Bewaar het bewijs van verzending en de track&trace code goed. Het is uw verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat de geretourneerde producten niet beschadigd raken tijden het transport. Wanneer wij de producten beschadigd ontvangen, zullen wij eventuele kosten doorberekenen voordat het aankoopbedrag wordt teruggestort. Het aankoopbedrag zal binnen 30 dagen na ontvangst van de geretourneerde producten worden teruggestort op uw rekening.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »